Η ΚΙΝΕΤΙCΟ με λίγα λόγια

Η Kinetico Incorporated ιδρύθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής το 1970 από δύο μηχανικούς.

Η Kinetico λύνει προβλήματα σχετικά με το νερό σε όλο τον κόσμο, με την παροχή καινοτόμων λύσεων κατεργασίας του νερού για οικογένειες, επιχειρήσεις, βιομηχανίες ακόμη και για ολόκληρους Δήμους και Κοινότητες.

Τα μοναδικά μας συστήματα, που βελτιώνουν την ποιότητα του νερού, περιλαμβάνουν συσκευές αποσκληρυντών και φίλτρων του νερού, ειδικά συστήματα για την παραγωγή πόσιμου νερού, επαγγελματικές συσκευές, συστήματα παραγωγής μεγάλης ποσότητας νερού για τις ανάγκες ολόκληρων Δήμων, καθώς και συστήματα ανακύκλωσης, αποϊονισμού και αερισμού του νερού, φίλτρα σιδήρου, αρσενικού και όλων των μετάλλων, καθώς επίσης και συνδυασμό αποσληρυντών και φίλτρων νερού, για να ονομάσουμε μόνο μερικά.

Με τα κεντρικά γραφεία στις Ηνωμένες Πολιτείες και με παραρτήματα στη Γαλλία, στο Ηνωμένο Βασίλειο, στη Δανία και στον Καναδά, τα προϊόντα της Kinetico είναι διαθέσιμα σε σχεδόν 100 χώρες σε όλο τον κόσμο, μέσω των αντιπροσώπων της.

Η Kinetico διαθέτει πρωτοπόρα, σίγουρα και ασφαλή συστήματα παραγωγής νερού ποιότητας, τα οποία δεν χρησιμοποιούν ηλεκτρική ενέργεια, αλλά λειτουργούν αυτόματα, μόνο με την πίεση του νερού του δικτύου.

Η πρωτοπορία στην τεχνολογία και η γνήσια δέσμευση στο διεθνές δίκτυο των αντιπροσώπων της, δίνουν μεγάλο προβάδισμα στην Kinetico από όλους τους άλλους κατασκευαστές συστημάτων κατεργασίας νερού.


Επιλεγμένα προϊόντα της Kinetico έχουν εξεταστεί και έχουν επικυρωθεί από την NSF για τα εξής: μείωση μολυσματικών παραγόντων, αξιολόγηση των υλικών που χρησιμοποιούνται στην κατασκευή των συστημάτων, προδιαγραφές του σχεδιασμού και των πρακτικών της κατασκευής, δομική ακεραιότητα των προϊόντων, διαφήμιση, έντυπο υλικό πωλήσεων και τα λογότυπα της Kinetico.
Kinetico-Water-Softener-Price-Pro-Series
Κατασκευασμένα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίες, τα συστήματα πόσιμου νερού της Kinetico παρέχουν απόλυτη προστασία για το πόσιμο νερό. Με τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα, όπως το όργανο MACguard® (που σταματάει τη ροή του καθαρού νερού, όταν επέλθει κορεσμός του φίλτρου και δεν το αλλάξουμε), το σύστημα EverClean® (που καθαρίζει αυτόματα τα φίλτρα) και τον δείκτη PureMometer®, (που μας πληροφορεί πόση ζωή έχει ακόμη το φίλτρο), τα συστήματά μας εξασφαλίζουν την απρόσκοπτη πολυετή λειτουργία των συσκευών και την συνεχή παραγωγή νερού υψηλής ποιότητας.

Η εγκατάσταση, η συντήρηση και το σέρβις των συσκευών της Kinetico γίνεται από ειδικά εκπαιδευμένους επαγγελματίες σε όλες τις χώρες του κόσμου, οι οποίοι προσφέρουν δωρεά την ανάλυση του νερού της βρύσης σας, ώστε να μπορούν να αποφασίσουν με σιγουριά, ποια είναι η κατάλληλη συσκευή για την κάθε περίπτωση.

Τα συστήματά μας χρησιμοποιούν αποστειρωμένα ανταλλακτικά, με τα οποία μπορούμε να αντικαταστήσουμε τα φίλτρα εύκολα και γρήγορα. Η απόδοση της λειτουργίας των συστημάτων της Kinetico έχει ελεγχθεί και επικυρωθεί από την NSF.

Η Kinetico πιστεύει στην μελλοντική ευημερία και καταβάλλει συνεχώς προσπάθειες, για να μπορεί να προμηθεύει καλύτερο νερό, με συνέπεια και αξιοπιστία, σε ολόκληρο τον πληθυσμό του πλανήτη μας, αναπτύσσοντας νέες μεθόδους και νέα τεχνολογία.
wqa-logokinetico-footer img-wqa